U bevindt zich hier: Welkom

Welkom op onze website!

  
 
HUUR HOEFT NIET DUUR is dé leverancier voor het huren van uw springkussen, partytent, stormbaan, geboorteobject en alle overige partybenodigheden waar service, kwaliteit, prijs en hygiëne voorop staan. 


Naast ons groot assortiment springkussens verhuren wij ook hindernisbanen, partytenten, statafels, stoelen, oud-hollandse spelen, zeskampspelen, skydancers/skytubes, geboorteobjecten, servies, bestek en vele andere artikelen die uw feest nog feestelijker maken.

Niet alleen in partyverhuur, tentenverhuur, attractieverhuur maar ook op het gebied van uw catering kunnen wij alles bieden wat u wilt! Kortom: bij ons kunt u terecht voor alles,

Van Hapje tot Happening!
Geniet van onze vele mogelijkheden!

Sfeerkraam

In winterse sfeer uw product presenteren? Dan is deze sfeerkraam iets voor u! Ook zeer geschikt voor beurzen / evenementen en kerstmarkten. Grote aantallen beschikbaar. Ook zeer geslaagd als erwtensoep of oliebollenkraam.
MEER INFORMATIE

VELE NIEUWE PRODUCTEN IN 2016

Weer veel nieuws verwacht voor 2016

Kijk snel...

VEEL NIEUWS IN 2016

TOP ATTRACTIE!

TOP ATTRACTIE!

Nieuw in Nederland! Een wipe-out hindernisbaan van maar liefst 46,5 meter!!
Exclusief te huur bij Huurhoeftnietduur.nl
MEER INFO / RESERVEREN
NIEUWS ITEMS
De winter staat weer voor de deur. Naast koude dagen betekent dat ook vele gezellige en sfeervolle dagen. Onze prachtige sfeermarktkramen zorgen voor de juis...
GASTENBOEK
Onze buurtvereniging 't kikkertje uit Leerdam. organiseert 2x per jaar iets groots voor de kids uit de buurt. ieder...
HEEFT U VRAGEN?
06-40953734