U bevindt zich hier: Algemene informatie

Belangrijk om te weten...

RESERVEREN  
U kunt onze materialen via onze website reserveren. Op werkdagen krijgt u binnen 24 uur een bevestiging van uw aanvraag. Reserveren kan ook per e-mail. Het is ook altijd mogelijk eerst een offerte aan te vragen. 

BETALING
Al onze prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen voorbehouden. Wij verlangen betaling middels overschrijving per bank of contant, (U kunt bij ons NIET pinnen) VOORAFGAAND aan afhaal dan wel aflevering.
Bij het huren van meer dan 1 partytent rekenen wij € 50,00 borg. Voor alle overige materialen rekenen wij GEEN borg.

VERHUUR
Wij verhuren geen materialen voor GEBRUIK op zondag. Ook voor telefonische reserveringen zijn wij op zondag gesloten.

AFHALEN/RETOURNEREN
Neem bij het afhalen van uw materialen uw legitimatie mee en houdt u aan uw afgeproken tijd voor afhalen/terugbrengen. De materialen moeten bij het OPHALEN betaald worden.
Wanneer u schade o.i.d. constateert, meldt u dit dan vooraf, niet bij het terugbrengen, dan kunnen wij hier niets meer mee!

BEZORGEN
Bezorgen is mogelijk in overleg. Onze chauffeur helpt u bij het uitladen van de materialen. U zorgt zelf dat het op de juiste plaatst terecht komt. Wanneer u nog niet middels overschrijving per bank heeft betaald, moet u het bedrag CONTANT aan de chauffeur betalen.  
De kosten voor het bezorgen zijn € 0,50 cent per gereden kilometer. Met een minimum van € 12,50 voor het brengen en € 12,50 voor het weer ophalen.

OPBOUW EN GEBRUIK
U bouwt zelf uw materialen op. Klik hier om onze opbouwinstructies te bekijken en uit te printen.

SCHADE Wanneer er tijdens uw huurperiode schade aan onze producten ontstaat, dient u dit eerlijk te vermelden. Eerlijk gemelde schade wordt in alle redelijkheid behandelt.

ANNULEREN 
Keuze 1: Annuleren zonder annuleringsverzekering 

Schaal 1: U heeft ten allen tijde recht om uw reservering binnen 24 uur kosteloos te annuleren!
Schaal 2: Bij annuleringen na 24 uur tot 15 dagen voor afleverdatum wordt 25% van het huurtarief berekend. 
Schaal 3: Bij annulering van 14 dagen of minder voor de huurdatum/afhaaldatum wordt 50% van de huurprijs in rekening gebracht. 
Schaal 4: Wordt de overeenkomst tot 48 uur van te voren geannuleerd dan wordt de volledige huurprijs gefactureerd. 
Materialen die niet afgehaald of geweigerd worden, worden voor 100% in rekening gebracht.

ANNULEREN                                                                                     
Keuze 2: Annuleren met een annuleringsverzekering
                                                                                       
U kunt bij ons een annuleringsverzekering bij uw reservering afsluiten. 
U kunt dan, zonder opgaaf van reden, kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang van de levering.
De hoogte van de annuleringsverzekering bedraagt 12,5% van het totale factuurbedrag.        
                                                                                                             

ANNULEREN CORONA
Als onvoorzien uw feestje niet door kan gaan vanwege een coronabesmetting, quarantaineplicht, corona beperkende maatregelen vanuit de overheid, kunt u bij ons een annuleringsverzoek indienen.   

Optie 1: Wilt/kunt u uw feestje niet door laten gaan dan kunt u gebruik maken van de voorwaarden 'Annuleren zonder annuleringsverzekering' genoemd in de annuleringsschalen zoals hierboven omschreven. 

Optie 2: Wilt/kunt u uw feestje niet door laten gaan dan kunt u zich beroepen op uw Annuleringsverzekering zoals hierboven omschreven.

Optie 3: Naast de twee bovengenoemde opties hebben wij als service een extra/derde optie toegevoegd. Als onvoorzien uw feestje niet door kan gaan vanwege beperking/besmetting/quarantaineplicht oid vanwege het Coronavirus dan is er een extra annuleringskeuze naast de annuleringsschalen mogelijk. Bij betaling van de originele huursom voor de originele huurdatum kunt u tot een jaar na die datum voor hetzelfde bedrag gebruik maken van dezelfde of andere materialen.
 
 
  
Bekijk tevens onze ALGEMENE VOORWAARDEN.
REVIEWS
Onverwacht bleek twee dagen van te voren een toegezegd springkussen niet beschik-baar. Rondgebeld. Huurhoeftnietduur ...
HEEFT U VRAGEN?
06- 50 69 57 94