U bevindt zich hier: Algemene informatie

Belangrijk om te weten...

RESERVEREN  
U kunt onze materialen via onze website reserveren. Op werkdagen krijgt u binnen 24 uur een bevestiging van uw aanvraag. Reserveren kan ook per e-mail. Het is ook altijd mogelijk eerst een offerte aan te vragen. 

BETALING
Al onze prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen voorbehouden. Wij verlangen betaling middels overschrijving per bank of contant, (U kunt bij ons NIET pinnen) VOORAFGAAND aan afhaal dan wel aflevering.
Bij het huren van meer dan 1 partytent rekenen wij € 50,00 borg. Voor alle overige materialen rekenen wij GEEN borg.

VERHUUR
Wij verhuren geen materialen voor GEBRUIK op zondag. Ook voor telefonische reserveringen zijn wij op zondag gesloten.

AFHALEN/RETOURNEREN
Neem bij het afhalen van uw materialen uw legitimatie mee en houdt u aan uw afgeproken tijd voor afhalen/terugbrengen. De materialen moeten bij het OPHALEN betaald worden.
Wanneer u schade o.i.d. contateert, meldt u dit dan vooraf, niet bij het terugbrengen, dan kunnen wij hier niets meer mee!

BEZORGEN
Bezorgen is mogelijk in overleg. Onze chauffeur helpt u bij het uitladen van de materialen. U zorgt zelf dat het op de juiste plaatst terecht komt. Wanneer u nog niet middels overschrijving per bank heeft betaald, moet u het bedrag CONTANT aan de chauffeur betalen.  
De kosten voor het bezorgen zijn € 0,50 cent per gereden kilometer. Met een minimum van € 12,50 voor het brengen en € 12,50 voor het weer ophalen.

OPBOUW EN GEBRUIK
U bouwt zelf uw materialen op. Klik hier om onze opbouwinstructies te bekijken en uit te printen.

SCHADE Wanneer er tijdens uw huurperiode schade aan onze producten ontstaat, dient u dit eerlijk te vermelden. Eerlijk gemelde schade wordt in alle redelijkheid behandelt.

ANNULEREN  

Schaal 1: U heeft ten allen tijde recht om uw reservering binnen 24 uur kosteloos te annuleren!
Schaal 2: Bij annuleringen na 24 uur tot 15 dagen voor afleverdatum wordt 25% van het huurtarief berekend. 
Schaal 3: Bij annulering van 14 dagen of minder voor de huurdatum/afhaaldatum wordt 50% van de huurprijs in rekening gebracht. 
Schaal 4: 
Wordt de overeenkomst tot 48 uur van te voren geannuleerd dan wordt de volledige huurprijs gefactureerd. 

Reeds gefactureerde materialen kunnen niet meer geannuleerd worden. 
Rondom hoogtijdagen zoals Koningsspelen, Koningsdag en Nationale Straatspeeldag en Nationale Burendag zijn annuleringen binnen 14 dagen voor aanvangsdatum niet meer mogelijk. 

Een uitzondering hierop is de reservering van een SPRINGKUSSEN of STORMBAAN voor buitenfestiviteiten, bij een regenkans groter dan 90%. In overleg is het mogelijk om deze reservering te verschuiven naar een andere datum of te annuleren. 
Bij onverwachte zaken, zoals overlijden e.d. is annulering ook mogelijk. Dit gebeurt altijd in overleg. Annulering op basis van te mooi weer (voor tenten) / onvoldoende animo voor bepaalde materialen op het laatste moment is niet mogelijk. Wanneer u toch geen gebruik wenst te maken van de materialen zal er 50% van het huurbedrag in rekening worden gebracht. Materialen die niet afgehaald of geweigerd worden, worden voor 100% in rekening gebracht.

Let op: Bij elke annulering worden administratiekosten van € 17,50 in rekening gebracht. 
Een annuleringsverzoek dienst altijd schriftelijk ingediend te worden.
Beleid inzake annuleringen vanwege CORONAVIRUS 
Er zijn diverse mogelijkheden om uw feestje om te bouwen en coronaproof te maken. Denkt u aan een iets grotere partytent om de 1,5 meter regel te kunnen waarborgen,  meer zitplaatsten in plaats van statafels. Wij adviseren u graag.
Wilt u uw feestje niet door laten gaan dan gelden voor uw annulering de annuleringsschalen zoals hierboven omschreven. 
Een extra keuze bij deze annuleringsschalen is de mogelijkheid om uw reservering bij betaling van de originele factuur/ voor de originele huurdatum, kosteloos te verplaatsen naar een nader te plannen datum.
    
  
Bekijk tevens onze ALGEMENE VOORWAARDEN.
REVIEWS
Onverwacht bleek twee dagen van te voren een toegezegd springkussen niet beschik-baar. Rondgebeld. Huurhoeftnietduur ...
HEEFT U VRAGEN?
06- 50 69 57 94