U bevindt zich hier: Stretchtenten

Stretchtenten

Met een stretchtent huren geef je een evenement een luxe uitstraling. Vanwege de compacte vorm is de stretchtent (bijna) overal inzetbaar. Deze stretchtent wordt vaak ingezet tijdens bruiloften, verjaardagen en festivals en is verkrijgbaar in drie kleuren; zwart, zand/beige en rood. 

Deze spantenten worden verankerd met grondpennen. Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij de tent verankeren met betonnen ballastblokken.

Wij rekenen 1m2 per staande persoon en 1.5 m2 per zittende persoon. In een stretchtent van 7,5 x 10 meter passen zo ongeveer 75 personen staan, zittend zijn dat er ongeveer 50. Deze tenten zijn koppelbaar, de 10 x 15 meter en de 10 x 7,5 meter zijn samen bijvoorbeeld te koppelen tot een afmeting van 10 x 22,5 meter. 

Bent u er niet helemaal zeker van welke tent het beste op uw locatie past? Neem contact met ons op, we vertellen u er alles over?

Wanneer u een stretchtent bij ons huurt, is het mogelijk dat wij vooraf samen met u op uw locatie de mogelijkheden doornemen! Wel zo'n zeker gevoel!

REVIEWS
Onverwacht bleek twee dagen van te voren een toegezegd springkussen niet beschik-baar. Rondgebeld. Huurhoeftnietduur ...
HEEFT U VRAGEN?
06- 50 69 57 94