U bevindt zich hier: Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen


U heeft een vraag aan ons? Op veel belangrijke vragen, vindt u onderstaand al een antwoord...

Voor welke periode gelden de prijzen die op de website vermeld staan?
De genoemde prijzen zijn voor 1 dag. Daarbij kunt u de materialen bijna altijd gratis een dag van te voren al ophalen en een dag na gebruik weer inleveren. Wij rekenen daar geen extra kosten voor. Voorbeeld: Wanneer u een springkussen huurt voor gebruik op zaterdag. Dan mag u het springkussen bijvoorbeeld op vrijdag tussen 16.00 en 17.00 afhalen en maandag overdag of zelfs 's avonds terugbrengen.

Ik wil mijn afhaaltijd wijzigen. Wat moet ik doen? Wanneer de door ons voorgestelde afhaaltijd u niet goed uitkomt dan mag u dit wijzigen. het handigst is om dit via de mail te doen zodat wij dit direct in uw reserveringsdossier aan kunnen passen. 

Bezorgen jullie ook? Ja, bezorgen is zeker mogelijk!
U kunt bij het reserveren de voor u dichtstbijzijnde vestiging aanklikken en bij de opmerking toevoegen dat u uw bestelling graag afgeleverd wilt hebben. 
Wanneer u hier eerst een prijsopgave voor wilt ontvangen dan kunt u dit ook aangeven in dit 'opmerkingsveld'

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?Op mijn reserveringsbevestiging staat dat er geleverd wordt tussen 9.00 en 17.00. Moet ik nu de hele dag thuis blijven wachten? 
Op de dag van levering kunt u contact opnemen met ons reserveringsnummer om een specifieker tijdsstip op te vragen. Daarnaast zal onze chauffeur een half uur voorafgaand aan de levering telefonisch contact opnemen met u.

Moet ik thuis zijn als mijn bestelling wordt bezorgd?Wanneer u duidelijk hebt aangegeven waar uw bestelling geleverd mag worden en als de factuur reeds betaald is ,dan is het niet noodzakelijk dat u aanwezig bent. 

Ik wil graag eerst een prijsopgave ontvangen. Wat moet ik doen?U kunt voor de producten die op uw 'verlanglijstje' eerst een prijsopgave opvragen. Klik bij alle gewenste materialen op de 'reserveringsknop' en voeg als laatste bij de 'opmerking' toe dat uw graag eerst een offerte wilt ontvangen. 
REVIEWS
Onverwacht bleek twee dagen van te voren een toegezegd springkussen niet beschik-baar. Rondgebeld. Huurhoeftnietduur ...
HEEFT U VRAGEN?
06- 50 69 57 94