Opzethek gezeild ZWART

Producteigenschappen

Afmeting breedte:
3.50
Afmeting hoogte:
1.00
Transportkosten:
Voor dit product kunnen speciale transportkosten gerekend worden i.v.m. zwaar transport
Gewicht:
22 kg
Koppelbaar:
Ja

Omschrijving

Bouwhekken zijn te verhogen met een opzethek. Dit hek verhoogt de afscheiding met 1,0 meter en creëert een afscheiding van 3 meter hoog. De opzethekken zijn eenvoudig bovenop de standaard bouwhekken te plaatsen.

De opzethekken zijn met zwart zeil te leveren, maar ook ongezeilde opzethekken zijn leverbaar.

Ongezeilde opzethekken zijn ook uitermate geschikt om uw banners in op te spannen. Uw nooduitgang, toiletten of uitgang zijn zo nog beter zichtbaar voor een groter deel van het publiek. 

De opzethekken worden, net als al onze hekken, in speciale transportkooien geleverd. Alle materialen die u nodig heeft om onze hekken te plaatsen en te monteren heeft u direct bij de hand.

Voor uw veiligheid en die van uw gasten, is het nodig extra schoren te plaatsen als u gebruik maakt van opzethekken. Deze schoren worden standaard meegeleverd met onze bouwhekken.

 

Attractie én Partyverhuur

Huur hoeft niet duur is dé geschikte betaalbare partner voor al uw attractie én partyverhuur.

Naast ons ruime aanbod aan springkussens, spelkussens, attracties, stormbanen/hindernisbanen, sport, spel en zeskamp hebben wij ook een zeer ruim aanbod van tenten. Tevens beschikken wij over een zeer compleet aanbod van partyverhuur en allerlei feestbenodigheiden. Alles voor de inrichting en decoratie van tenten hebben wij in ons assortiment. Denk dan bijvoorbeeld aan vloeren, verlichting, verwarming, statafels, stoelen, tafels, tafelbekleding, buffet en horecamaterialen, decoratie en garderobe. Ook diverse eventmaterialen kunt u bij ons huren, zoals toiletten, vlaggenmasten, opslagunits enz. enz. Om het nog maar niet te hebben over al onze horeca- en keukenbenodigheden. Van een kopje, schoteltje, theedoek tot koffie- en theeapparatuur, frituurpannen, ovens en vaatwassers. U zoekt, wij verhuren!

Kortom: Huur hoeft niet duur: Verwent elk evenement!

U kunt al de door uw gewenste producten selecteren op onze webshop en direct de offerte bekijken in het winkelmandje. Bovendien kunt u direct de beschikbaarheid per datum/periode inzien. We maken het u gemakkelijk!

 

Afhalen of bezorgen?

U kunt ervoor kiezen uw bestelling zelf bij ons af te halen op één van onze afhaallocaties. Wij hanteren flexibele afhaal- en inlevertijden. U bestelling op uw locatie laten leveren door ons, dat kan ook!  Wij bezorgen vanuit de locaties: Apeldoorn, Barneveld, Deil (nabij Geldermalsen), Ochten, Markelo (Rijssen) of Waddinxveen. U betaalt bezorgkosten vanuit de door u geselecteerde bezorgvestiging.  Standaard leveren wij uw bestelling één dag voor de huurdag en halen de materialen één dag na de huurdag weer op. (m.u.v. de weekenden) Standaard leveren wij de materialen alleen af zonder op en afbouw. 

Offerte aanvragen