Bok Fold Table (per 10 stuks)

Producteigenschappen

Afmeting tafel:
205 x 60 x 75 cm
Afmeting bankje:
205 x 25 x 47,5 cm
Transportkosten:
Voor dit product kunnen speciale transportkosten gerekend worden i.v.m. zwaar transport
Gewicht:
45 kg
Minimale afname:
Te bestellen per 10 stuks

Omschrijving

Bijna op elk evenement kom je onze foldtables tegen! Dit is de evenementenpicknicktafel waar bankjes aan vastzitten. Ideaal! Hier kunnen 8 personen comfortabel aan zitten.

De tafel is stevig, robuust, onverwoestbaar en misschien nog belangrijker; festivalbezoekers kunnen deze niet verplaatsen! Om die reden is het voornamelijk handig om deze tafels op de locatie van het evenement door ons te laten leveren en ophalen. Deze set staat ook wel bekend als een picknickset of Oktoberfest tafels.

 

Attractie én Partyverhuur

Huur hoeft niet duur is dé geschikte betaalbare partner voor al uw attractie én partyverhuur.

Naast ons ruime aanbod aan springkussens, spelkussens, attracties, stormbanen/hindernisbanen, sport, spel en zeskamp hebben wij ook een zeer ruim aanbod van tenten. Tevens beschikken wij over een zeer compleet aanbod van partyverhuur en allerlei feestbenodigheiden. Alles voor de inrichting en decoratie van tenten hebben wij in ons assortiment. Denk dan bijvoorbeeld aan vloeren, verlichting, verwarming, statafels, stoelen, tafels, tafelbekleding, buffet en horecamaterialen, decoratie en garderobe. Ook diverse eventmaterialen kunt u bij ons huren, zoals toiletten, vlaggenmasten, opslagunits enz. enz. Om het nog maar niet te hebben over al onze horeca- en keukenbenodigheden. Van een kopje, schoteltje, theedoek tot koffie- en theeapparatuur, frituurpannen, ovens en vaatwassers. U zoekt, wij verhuren!

Kortom: Huur hoeft niet duur: Verwent elk evenement!

U kunt al de door uw gewenste producten selecteren op onze webshop en direct de offerte bekijken in het winkelmandje. Bovendien kunt u direct de beschikbaarheid per datum/periode inzien. We maken het u gemakkelijk!

 

Afhalen of bezorgen?

U kunt ervoor kiezen uw bestelling zelf bij ons af te halen op één van onze afhaallocaties. Wij hanteren flexibele afhaal- en inlevertijden. U bestelling op uw locatie laten leveren door ons, dat kan ook!  Wij bezorgen vanuit de locaties: Apeldoorn, Barneveld, Deil (nabij Geldermalsen), Ochten, Markelo (Rijssen) of Waddinxveen. U betaalt bezorgkosten vanuit de door u geselecteerde bezorgvestiging.  Standaard leveren wij uw bestelling één dag voor de huurdag en halen de materialen één dag na de huurdag weer op. (m.u.v. de weekenden) Standaard leveren wij de materialen alleen af zonder op en afbouw. 

Offerte aanvragen