Kantoorcontainer 20ft standaard

Producteigenschappen

Buitenmaat:
6,05 x 2,45 x 2,60 Mtr.
Binnenmaat:
5,85 x 2,25 x 2,35 Mtr.
Inclusief:
2 tafels en 4 stoelen per unit
Transportkosten:
Voor dit product kunnen speciale transportkosten gerekend worden i.v.m. zwaar transport
Info:
Inclusief sleutels

Omschrijving

Wanneer extra werkruimte nodig is kan een kantoorunit een hele goede oplossing zijn. De unit kan ingezet worden als basis voor crew, als telruimte, opslagplaats, ehbo-post, kleedruimte en vele andere doeleinden.
 
U geeft zelf aan of de unit leeg aangeleverd wordt of met een tafel en stoelen, ook een elektrische kachel behoort tot de mogelijkheden.
Alle units zijn voorzien van lepelkokers waardoor deze makkelijk verplaatsbaar zijn met een heftruck. 

Wilt u dit product voor langere termijn huren, stuur ons dan een email. 

 

Attractie én Partyverhuur

Huur hoeft niet duur is dé geschikte betaalbare partner voor al uw attractie én partyverhuur.

Naast ons ruime aanbod aan springkussens, spelkussens, attracties, stormbanen/hindernisbanen, sport, spel en zeskamp hebben wij ook een zeer ruim aanbod van tenten. Tevens beschikken wij over een zeer compleet aanbod van partyverhuur en allerlei feestbenodigheiden. Alles voor de inrichting en decoratie van tenten hebben wij in ons assortiment. Denk dan bijvoorbeeld aan vloeren, verlichting, verwarming, statafels, stoelen, tafels, tafelbekleding, buffet en horecamaterialen, decoratie en garderobe. Ook diverse eventmaterialen kunt u bij ons huren, zoals toiletten, vlaggenmasten, opslagunits enz. enz. Om het nog maar niet te hebben over al onze horeca- en keukenbenodigheden. Van een kopje, schoteltje, theedoek tot koffie- en theeapparatuur, frituurpannen, ovens en vaatwassers. U zoekt, wij verhuren!

Kortom: Huur hoeft niet duur: Verwent elk evenement!

U kunt al de door uw gewenste producten selecteren op onze webshop en direct de offerte bekijken in het winkelmandje. Bovendien kunt u direct de beschikbaarheid per datum/periode inzien. We maken het u gemakkelijk!

 

Afhalen of bezorgen?

U kunt ervoor kiezen uw bestelling zelf bij ons af te halen op één van onze afhaallocaties. Wij hanteren flexibele afhaal- en inlevertijden. U bestelling op uw locatie laten leveren door ons, dat kan ook!  Wij bezorgen vanuit de locaties: Apeldoorn, Barneveld, Deil (nabij Geldermalsen), Ochten, Markelo (Rijssen) of Waddinxveen. U betaalt bezorgkosten vanuit de door u geselecteerde bezorgvestiging.  Standaard leveren wij uw bestelling één dag voor de huurdag en halen de materialen één dag na de huurdag weer op. (m.u.v. de weekenden) Standaard leveren wij de materialen alleen af zonder op en afbouw. 

 

 

Offerte aanvragen