Over ons

Wie zijn wij?  

 

Huur hoeft niet duur is een jong en dynamisch bedrijf. Al meer dan 15 jaar is het onze passie om van elke huurwens een succes te maken. 

Vanaf het moment van het eerste contact met u als klant tot het moment dat de materialen weer schoon in onze opslag liggen is het voor ons belangrijk om u als klant 'koning' te laten zijn. 

Wij zijn begonnen met het verhuren van één springkussen en inmiddels kunnen we met een groot enthousiasme vertellen dat we al ruim assortiment van meer dan 10.000 producten verhuren.

Uniek aan ons bedrijf is dat wij niet alleen groot zijn in het verhuren van party- óf attractieverhuur maar dat wij in beide sectoren gespecialiseerd zijn. Dat is wel zo makkelijk voor u als klant. U huurt dus al de benodigheden lekker makkelijk bij één adres. 

Met ons brede aanbod hebben we voor ieder wat wil, van jong tot oud, voor ieders budget is er wel wat te vinden. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons huren en wij helpen beide graag met het vinden van passende producten bij uw verhuurwens!

Wij als Huur en niet duur staan ​​tevens bekend om onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en de goede kwaliteit van producten. Vooral veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Als onze producten voldoen aan de veiligheidseisen die geldend zijn. 

Wij verhuren vanuit meerdere locaties in Nederland.

Onze locaties die materialen bij u op locatie bezorgen zijn:

Apeldoorn, Barneveld, Deil, Ochten, Markelo (nabij Rijssen) en Waddinxveen. 

Wij hebben ook vier locaties waar materialen afgehaald kunnen worden: Dat zijn:

Apeldoorn, Barneveld, Ochten en Markelo.

 

 

Dit is Tom, in onze bedrijfshal in Apeldoorn

 

Wij hebben zelfs een ruimer aanbod dan wat u op onze site kunt vinden. Kunt u iets niet vinden op de website? Mail ons gerust. Wat u zoekt, is onze uitdaging!  

Ons team van professionals doet hun uiterste best uw mails zo snel mogelijk te beantwoorden. Binnen 24 uur kunt u een antwoord per mail van ons verwachten. Ook als wij bij drukte wat minder goed bereikbaar zijn werkt het vaak erg snel om ons een mail te sturen

Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur ons een email naar: info@huurhoeftnietduur.nl