Reclameboog / Start- en finishboog

Producteigenschappen

Afmeting lengte:
9.00
Afmeting breedte:
1.50
Afmeting hoogte:
6.00
Inclusief:
Blower
Kleur:
Blauw

Omschrijving

Met deze prachtige reclameboog kun je verschillende kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een start- of finishboog bij een wieler- of hardloopwedstrijd. Maar natuurlijk is de opblaasbare reclameboog ook op andere manieren in te zetten. Bijvoorbeeld – we noemen maar wat dwarsstraten - bij een huwelijk, of bij de opening van een gebouw, of een modeshow. En niet te vergeten bij een buurtfeest of een sporttoernooi. 

Wilt u weten of dit product beschikbaar is. neem dan contact met ons op! 

 

Snel opblazen die reclameboog

Het kost geen enkele moeite om deze opblaasbare reclameboog neer te zetten. Eén persoon alleen kan het, maar het best is om het minimaal met zijn tweeën te doen. Dan kost het nog geen 10 minuten. 

 

Zelf afhalen

U kunt ervoor kiezen het springkussen zelf bij ons af te halen op één van onze afhaallocaties. Afhalen kan op de huurdag zelf maar om het u makkelijk te maken mag dat ook de dag voorafgaand aan de huurdatum. Inleveren kan weer op de dag ná gebruik. 

Dag 1 afhalen, Dag 2 gebruiken, Dag 3 inleveren.

 

Transport door Huur hoeft niet duur

Het is ook mogelijk dat wij uw bestelling bij u op locatie bezorgen door één van onze bezorglocaties: Wij bezorgen vanuit de locaties: Apeldoorn, Barneveld, Deil (nabij Geldermalsen), Ochten, Markelo (Rijssen) of Waddinxveen. U betaalt bezorgkosten vanuit de door u geselecteerde bezorgvestiging. 

Standaard leveren wij uw bestelling één dag voor de huurdag en halen de materialen één dag na de huurdag weer op. (m.u.v. de weekenden) Standaard leveren wij de materialen alleen af zonder op en afbouw. 

Maak uw keuze voor afhalen of bezorgen en overige opties in de winkelwagen en zie direct de kosten.

Offerte aanvragen