Bestek

Wanneer u bezig bent met de voorbereidingen van een feest, beurs, reunie, jubileum of welk evenement dan ook, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar mooi geschikt bestek. Voor bijvoorbeeld een chique diner is de uitstraling erg belangrijk. Bij een mooi gedekte tafel met nette borden, mooi glaswerk wilt u natuurlijk ook mooi bestek neerleggen volgens de etiquette! Dat is eenvoudiger dan u denkt.

Voor elke gang dient u een ander bestek te huren.

  • Leg het bestek van buiten naar binnen neer op de volgorde van de gangen;
  • Messen en lepels gaan rechts van het bord en vorken links;
  • Plaats het dessertbestek boven het bord, de lepel wijst hierbij naar links en de vork naar rechts.

Vergeet u bij het huren niet om ook een bestekbak bij te bestellen? Dan heb je direct alles netjes gesorteerd bij elkaar.

Bestekbak
Al uw bestek handig gesorteerd in deze bestekbak.
1 dag
1,50
Dinermes
Dinermes met subtiele vormen en een geborstelde afwerking, wat zorgt voor een specifieke uitstraling
1 dag
0,23
Dinervork
Dinervork met subtiele vormen en een geborstelde afwerking, wat zorgt voor een specifieke uitstraling
1 dag
0,23
Dinerlepel
Dinerlepel met subtiele vormen en een geborstelde afwerking, wat zorgt voor een specifieke uitstraling
1 dag
0,23
Dessertmes
Dessertmes met subtiele vormen en een geborstelde afwerking, wat zorgt voor een specifieke uitstraling
1 dag
0,23
Dessertvork
Dessertvork met subtiele vormen en een geborstelde afwerking, wat zorgt voor een specifieke uitstraling
1 dag
0,23
Dessertlepel
Dessertlepel met subtiele vormen en een geborstelde afwerking, wat zorgt voor een specifieke uitstraling
1 dag
0,23
Theelepel
Theelepel / koffielepel met subtiele vormen en een geborstelde afwerking, wat zorgt voor een specifieke uitstraling
1 dag
0,14
Soep opscheplepel
De soeplepel geeft u het gemak van makkelijk opscheppen van uw sauzen en soepen.
1 dag
0,80
Sorbetlepel
Sorbetlepel voor uw sorbet of ander dessert / ijs.
1 dag
0,25
Gebaksvorkje
Gebaksvorkje met subtiele vormen en een geborstelde afwerking, wat zorgt voor een specifieke uitstraling
1 dag
0,18
Amuselepel
Voorafgaand aan het diner kunt u mooie kleine gerechtjes, 'amuses', te serveren.
1 dag
0,35
Juslepel / sauslepel
Lepel voor het opscheppen van jus of saus.
1 dag
0,60
Serveertang
Op een gemakkelijke wijze eten serveren aan uw genodigde. Ook handig voor de BBQ.
1 dag
0,80
IJsportioneerlepel
Voor het scheppen van heerlijke bolletjes ijs in alle smaken!
1 dag
1,25
Kaasschaaf
Onmisbaar als er kaas geserveerd wordt bij het ontbijt of buffet!
1 dag
1,25
Kurkentrekker
Een kurkentrekker met vleugels voor het eenvoudig openen van wijnflessen.
1 dag
1,25
Notenkraker
Houd je van vers? Voor het kraken van bijvoorbeeld walnoten.
1 dag
1,25
Taartschep
Taartschep voor diner of buffet.
1 dag
1,25
Kartelmes
Een Kartelmes kunt u huren als broodmes of tafelmes.
1 dag
1,25
Garde
Handige garde waarmee met de hand geklopt kan worden.
1 dag
1,15
Schuimspaan
Met een schuimspaan kan men het schuim van kokende gerechten (bouillon, groenten) afscheppen.
1 dag
1,15