Entreeluifel / Walkway

Producteigenschappen

Afmeting lengte:
3.00
Afmeting breedte:
3.00
Afmeting:
Nokhoogte: 2,94 m, Zijwandhoogte: 2,40 m
Inclusief:
Op- en afbouw
Koppelbaar:
Ja
Materiaal:
PVC
Opmerking:
Eindeloos verlengbaar met segmenten van 3 meter
Exclusief:
Evt. benodigde ballast

Omschrijving

 

Zoekt u een overkapping voor uw gasten of een verbinding tussen tenten of gebouwen? Dan is een entreeluifel huren de ideale oplossing. Vanwege de compacte vorm is de luifel (bijna) overal inzetbaar.

De entreeluifel is een stevige alu-frame overkapping van 3 meter breed en is per 3 meter uit te breiden naar de gewenste lengte. Hoe langer de benodigde lengte hoe scherper we de prijs kunnen aanbieden! Standaard wordt de luifel aangeboden zonder zijwanden. Optioneel zijn zijwanden, met of zonder raam, of geheel transparant bij te bestellen. De Walkway luifteltent is dus geheel naar eigen wens aan te passen. Vraag onze verhuuradviseur naar de mogelijkheden!

TIP: Maak uw entree compleet door vanaf de ingang onder de luifel een rode loper te plaatsen.

 

Uitbreidingsmogelijkheden

Verder kunnen wij onze luifels ook koppelen aan onze aluhal tenten. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een aparte gang en/overkapping creëren van de tent naar een gebouw.

 

Welke tent heb ik nodig?

Als u de oppervlakte van de tent weet dan kunt u zelf eenvoudig uitrekenen voor hoeveel personen deze tent ongeveer geschikt is. Per vierkante meter kunt u ongeveer 1 persoon in de tent laten plaatsnemen. Er is dan ook nog ruimte voor bijvoorbeeld wat statafels.

 

Diverse soorten tenten

Huur hoeft niet duur tentenverhuur is dé geschikte partner voor al uw tenten.

Ons motto is: Voor elk moment de juiste tent! 

Naast onze prachtige Luifeltenten en pagodetenten hebben we verschillende partytenten, werktenten, tenten die dienst doen als kantinevergrotingen, entree tenten, opslagtenten en tenten voor tijdelijke huisvestiging, het kan allemaal! Bruiloften, beurzen, zakelijke evenementen, voor elke verhuuraanvraag hebben wij dé oplossing! Wij hebben voor zowel particuliere als zakelijke klanten een uitgebreid assortiment, wij zorgen voor de juiste tent op het gewenste moment! Ook is lange termijn tenthuur bij ons mogelijk. Vraagt u naar onze zeer aantrekkelijke prijzen hiervoor. 

Naast de verhuur van tenten hebben wij een compleet aanbod van partyverhuur en allerlei feestbenodigheiden. Alles voor de inrichting, decoratie van de door u geselecteerde tent hebben wij in ons assortiment. Denk dan bijvoorbeeld aan vloeren, verlichting, verwarming, statafels, stoelen, tafels, tafelbekleding, buffet en horecamaterialen, decoratie en garderobe. U kunt al de door uw gewenste producten selecteren op onze webshop en direct de offerte bekijken in het winkelmandje. Bovendien kunt u direct de beschikbaarheid per datum/periode inzien. We maken het u gemakkelijk!

 

Bezorgen door Huur hoeft niet duur

Alu-tenten, hallen en ook deze Walkway / luifeltenten kunnen alleen bij ons gehuurd worden in combinatie met op- en afbouw door ons team. Vanzelfsprekend wordt het transport dan ook door ons verzorgd en in rekening gebracht. Tranportkosten voor deze tenten worden altijd gerekend vanuit de locatie Apeldoorn.  

Standaard leveren en plaatsen wij uw tent één of enkele dagen voor het evenement!  

 

Offerte aanvragen