Aluhal tenten

 

Aluhallen zijn professionele tenten met een aluminium frame en een zelfdragende constructie. De multifunctionele tenten zijn ook inzetbaar als tijdelijke bedrijfsruimte of opslag dankzij de stevige zwaartelastvloeren.

Een aluhal huren voor uw evenement? Onze professionele en stevige aluhal met een aluminium frame heeft een vrije overspanning waardoor er geen staanders en/of obstakels in de tent staan. Hierdoor kunt u de ruimte elke centimeter benutten. Dit soort tent is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, grote tuinfeesten, festivals, werktent, en tijdelijke opslag of tijdelijke huisvesting. Wij zijn al meer dan 20 jaar specialist in de verhuur van tenten. Het handige van deze tenten is dat je ze kan koppelen aan kleinere of grotere hallen en zelfs met pagodetenten. Het tentzeil is vervaardigd van wit, transparant of gekleurd A-kwaliteit brandvertragend PVC-doek, goedgekeurd volgens de norm DIN 4102B1, daarmee voldoet het aan alle eisen die de brandweer stelt aan een tijdelijke overkapping tbv bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of evenement. 

Een aluhal is leverbaar in diverse breedtes. Een maximale lengte is niet van toepassing! U kunt de lengte van een aluminium hal verlengen met lengtes van 3 meter. Hierdoor is deze aluhal geschikt voor grotere evenementen. De aluhal wordt standaard verankerd middels haringen van 100 cm. Wanneer verankering middels haringen niet mogelijk is, kunnen wij de tent ook verankeren middels ballastblokken. 

 

Wilt u weten wat een aluhal u kost? 

Via de knop hieronder kunt u een offerte aanvraag doen.

Vermeld daarbij altijd: 

- Het gebruiksdoel van de tent

- De gewenste grootte van de tent

- De benodigde locatie

- De benodigde datum of periode

- Wijze van verankering

- Gewenste opties

 

Enkele voorbeelden van alu-tenten: 

     

    alu