Koningsspelen / Koningsdag 2024

Het is bijna weer zover. Koningsspelen 2024 en Koningsdag 2024. Een heerlijke sportdag voor kinderen van de basisschool en een prachtig feest voor heel Nederland.

 

Logistieke uitdaging in 2024

In 2024 staan de Koningsspelen gepland op vrijdag 26 april. Een dag later is het Koningsdag. Omdat dit voor ons als attractieverhuurbedrijven de allerdrukste dagen van het jaar zijn, lopen we tegen een aantal logistieke problemen aan. 

U zult begrijpen dat wij, om de enorme hoeveelheid orders voor Koningsdag in het gehele land uit te kunnen leveren, wel een aantal transportdagen nodig hebben. Wij kunnen simpelweg niet alle klanten alleen op zaterdagochtend 27 april voorzien van hun verhuurmaterialen.

Dit betekend dat veel materialen op 26 april niet beschikbaar zijn om te huren voor de Koningsspelen omdat deze materialen al onderweg zijn naar onze Koningsdag klanten. Wij hebben daarom op 26 april minder beschikbaarheid van producten dan u van ons gewend bent! Ook onze transportmogelijkheden zijn beduidend minder vanwege deze kwestie. 

Vanuit onze branchevereniging Verhurend Nederland hebben wij al contact gezocht met de Landelijke organisatie van de Koningsspelen om te kijken naar een mogelijkheid om de Koningspelen 2024 een week te vervroegen naar vrijdag 19 april 2024. Op die manier zou er net als alle andere jaren dat ons land de Koningsspelen viert, voldoende mogelijkheden zijn om materialen te huren. Dit lijkt vanuit de branche allemaal erg ingewikkeld en er is helaas weining medewerking.

 

Tip van ons als Huur hoeft niet duur

Om uw Koningsspelen op de manier te kunnen vieren zoals u dit gewend bent en wanneer u gebuik wilt maken van onze geweldige attracties en uitdagende spelmaterialen dan adviseren wij u om de Koningsspelen een week eerder te organiseren, en wel op vrijdag 19 april 2024. Diverse scholen zijn u voorgegaan en hebben deze keuze al gemaakt. Dit brengt diverse voordelen voor u mee!

 

Korting en voordelen

Ons gehele assortiment is beschikbaar om te huren en wij hebben ons gehele wagenpark beschikbaar voor het bezorgen en afhalen van uw bestelling. En daarbij mogen wij uw school een korting van 10% aanbieden wanneer u beslist om de Koningsspelen met uw school op 19 april te vieren. Vult u dan bij het plaatsen van uw bestelling de kortingscode 'Koningsspelen 2024' in bij de opmerkingen van de winkelwagen. 

 

CBS de Maarsborg viert Koningsspelen